Ravintolapalvelut

Lounas, häät, ristiäiset tai kokous – valitse Ravimäen ravintola!

Maistuisiko hyvä lounas tai ovatko mielessäsi häät, ristiäiset tai kokous Haminassa? Ravimäkiyhdistys ry. ylläpitää Haminassa kahta ravintolaa, jotka tarjoavat herkkuja kaupunkilaisille, matkailijoille, kokousväelle ja juhlijoille. Samalla ne toimivat erityistä tukea tarvitsevien, kehitysvammaisten sekä työhön kuntoutujien työtoimintapaikkoina, joissa työskennellään ravintola-alan ammattilaisten rinnalla.

Ravintola Pinteli sijaitsee Hevoshaassa Ravimäen palvelukeskuksessa ja Linnoitusravintola Kamu! historiallisen Hamina Bastionin holvistossa.

Tule nauttimaan herkullinen lounas tai päivällinen, idearikas kokous tai ikimuistoinen juhla – tai tilaa meiltä pitopalvelu kotiisi tai haluamaasi juhlapaikkaan!

Jari Kettunen, ravintolapalvelujen päällikkö

ravintolapalvelut