Työllistymistä edistävä toiminta

Työllistymistä edistävää toimintaa sinulle erityistä tukea tarvitseva

Työllistymistä edistävä toiminta  auttaa työstä poissaolevia työn pariin. Asiakkaitamme ovat mm.  kehitysvammaiset, erityistä tukea tarvitsevat, nuoret, pitkäaikaistyöttömät ja ammatinvaihtajat. Meillä sinun on mahdollisuus kokeilla erilaisia työtehtäviä mm. kiinteistönhoitoa, siivousta, pyykkihuoltoa,  kädentaitoja,  Atk -taitoja sekä remontti –  ja puutöitä. 

Cafe Kamu!  ja Matkahuolto toimivat Rautatienkadulla. Siellä tehtävinä voivat olla keittiötyöt, asiakaspalvelutehtävät, salityö, siivoustyö ja erilaiset kiinteistöhoidon tehtävät.

Etsitään yhdessä sinulle sopivat työtehtävät.

Palvelemme sinua yksilöllisesti ja toiveidesi mukaisesti. Lue lisää ja löydä uutta sisältöä elämään tai uusi ura palveluidemme myötä!

  • erityistä tukea tarvitsevien tai kehitysvammaisten työtoiminta
  • avotyö
  • työvalmennus avotyössä
  • työkokeilu
  • palkkatukityö

Lisätiedot: Minna Urpalainen, vt.palvelupäällikkö Puh. 044 7093850 minna.urpalainen@ravimaki.fi

Nainen työskentelee tietokoneella, kynä toisessa kädessä. Ammatillinen kuntoutus Haminan Ravimäessä auttaa pysymään työelämässä tai palaamaan työelämään.

Työtoiminta

Erityistä tukea tarvitsevien tai kehitysvammaisten työtoiminta tai  luova työtoiminta on yksilölliset tarpeet huomioivaa, tavoitteellista toimintaa työpaikoilla. Työtoimintapaikkoja ovat mm. Cafè Kamu,  Ravintola Pinteli ja Työpalvelu Teollisuuskadulla.  Voit osallistua työtoimintaan kiinnostuksesi mukaan haluamassasi työpisteessä. Saat tukea työvalmentajalta, joka ohjaa sinua työssäsi. 

Nainen silittää ravintolatyötekijän mustaa paitaa silitysraudalla. Palkkatukityö Haminan Ravimäessä voi olla osa-aikatyötä monenlaisissa työkohteissa. Kysy lisää!

Palkkatukityö

Tarjoamme myös mahdollisuuden työllistyä palkkatuella osa-aikatyöhön, useissa eri työkohteissamme. Kysy lisää!

Työkokeilussa oleva ompelee sinisen verhon päärmettä punaisella ompelukoneella. Työkokeilu Haminassa onnistuu vaikka korjausompelun ja käsitöiden parissa.

Työkokeilu

Mietitkö uravalintaa tai ammatinvaihtoa? Työkokeilu mahdollistaa sen! Työkokeilussa mietimme kanssasi yhdessä erilaisia opiskelu- ja ammattivaihtoehtoja. Soveltuvuuttasi eri töihin voit kokeilla esimerkiksi Työpalvelumme monipuolisissa työtehtävissä, hoitoalalla tai ravintola-alalla. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä!

Työkalut roikkuvat seinällä sinisessä reikälevyssä. Työvalmennus Haminan Ravimäessä auttaa erityistä tukea tarvitsevia ja kehitysvammaisia työllistymään.

Työvalmennus

Työvalmennus auttaa erityistä tukea tarvitsevia tai kehitysvammaisia työllistymään avoimille työmarkkinoille avustaviin tehtäviin. Työvalmennuksen tavoitteena on erityistä tukea tarvitsevien työn arvostuksen nostaminen ja näkyväksi tekeminen. Olisiko sinulla paikka tarjolla erityistä tukea tarvitsevalle ja haluaisitko osallistua moniarvoisemman yhteiskunnan rakentamiseen? Ota yhteyttä!