Tilaa meidät töihin!

Palvelemme Teollisuuskatu 8:ssa Haminassa

Työpalvelun toimintapiste on Haminan Teollisuuskadulla.
Tervetuloa tutustumaan!

 

TYÖPALVELU

Teollisuuskatu 8

Remontti ja kausittaiset pihatyöt, puh. 040 748 7369
Digitointi ja tietokoneet, puh. 044 733 2486
Cafè Kamu, puh.  044 734 3025   

Ravimäen Työpalvelu – monipuolisia palveluja kaupunkilaisille

Ravimäen työpalvelussa hoituu niin  vanhojen VHS-kasettien ym. digitointi kuin  kiinteistö- ja pihatyöt sekä remontit. Monipuoliset palvelut on tarkoitettu kaikkien kaupunkilaisten käyttöön. Työpalvelua käytettäessä kaikki voittavat: työpalvelussa työskentelevä saa tärkeää työkokemusta ja onnistumisen kokemuksia – ja sinä saat vaikkapa siistin pihan ja leikatun nurmikon!

Vuokraamme kokoustiloja!

 

Kaksi ihmistä juttelee, toinen pitää kättään valkoisen polkupyörän tarakalla. Polkupyörähuolto Haminassa hoituu myös Ravimäen Työpalvelussa.

Polkupyörähuolto

Polkupyörähuoltoa on tarjolla kausittain. Huolto on hyvä tehdä noin kerran vuodessa, joko pyöräilykauden alkaessa tai päättyessä. Tuo polkupyöräsi Työpalveluun Teollisuuskadulle, niin huollamme kulkupelisi kuntoon! Meiltä voi myös ostaa kunnostettuja vanhoja polkupyöriä. Kysy lisää palvelun  saatavuudesta ja hinnoista!

Rivitalon pihalla paistaa aurinko. Pihakeinu on varjossa. Haminan Ravimäki tarjoaa kaupunkilaisille myös työpalvelua, esimerkiksi pihanhoitoa.

Piha- ja puutarhatyöt

Jos lääniä on liikaa, Työpalvelumme väki rientää apuun! Teemme kaikenlaiset piha- ja puutarhatyöt ympäri vuoden: nurmikon leikkuu, haravointi ja lehtien kuljetus pois, pensasaitojen raivaus, pihojen siivous, lumityöt, hiekoitus, varastojen tyhjennys jne. Palvelemme koko Haminan alueella, kaupungista maaseudulle. Kysy lisää!

Tietokonepöytä, jossa on näyttö, näppäimistö, vanha VHS-kasetti ja laitteita. Haminassa erilaiset ATK-palvelut saa myös Ravimäen Työpalvelusta.

IT-palvelut, digitointi ja pienkonehuolto

IT-huolto ja -korjaus sekä neuvonta, levyjen ja tiedostojen varmuuskopiointi sekä käyttöohjeiden oikoluku/suomennokset ovat myös saatavilla Työpalvelusta. Jos meinasit arkistoida vanhat C-kasettisi, VHS-kasettisi tai muut nauhaformaatit, tuo ne Työpalveluun digitoitavaksi, niin muistot säilyvät vaikka nauhat eivät! Tallennamme tiedostot DVD:lle tai muistitikulle. Myös laminointi ja tulosteet onnistuvat IT-palvelussa. Arvioimme ja huollamme myös mahdollisuuksien mukaan rikkinäiset radiot, televisiot, nauhurit, pienet keittiökoneet sekä CD-, DVD- ja Blu-ray -soittimet. Kysy lisää!

 

Remontti- ja rakennustyöt

Työpalvelu hoitaa tarvittaessa erilaiset pienimuotoiset asuntojen remonttityöt. Rakennamme myös tilauksesta mm. jätekatoksia ja hoidamme pienten kohteiden maalaukset. Kysy lisää tai ehdota työkohdetta!