Tilaa meidät töihin!

TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄÄ TOIMINTAA SINULLE NUORI, PITKÄAIKAISTYÖTÖN TAI ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVA

Työllistymistä edistävä toiminta  auttaa työstä poissaolevia työn pariin. Asiakkaitamme ovat mm. pitkäaikaistyöttömät, erityistä tukea tarvitsevat, nuoret ja ammatinvaihtajat. Meillä sinun on mahdollisuus kokeilla erilaisia työtehtäviä mm. kiinteistönhoitoa, siivousta, pyykkihuoltoa,  kädentaitoja,  Atk -taitoja sekä remontti –  ja puutöitä. 

Cafe Kamu!  ja Matkahuolto toimivat Rautatienkadulla. Siellä tehtävinä voivat olla keittiötyöt, asiakaspalvelutehtävät, salityö, siivoustyö ja erilaiset kiinteistöhoidon tehtävät.

Etsitään yhdessä sinulle sopivat työtehtävät.

Palvelemme sinua  yksilöllisesti ja toiveidesi mukaisesti. Lue lisää ja löydä uutta sisältöä elämään tai uusi ura palveluidemme myötä!

  • kuntouttava työtoiminta
  • työkokeilu
  • palkkatukityö

Lisätiedot: Pirjo Lanki, palvelupäällikkö Puh. 044 737 1100 pirjo.lanki@ravimaki.fi

Ravimäen Työpalvelu apunasi - tilaa meidät töihin!

Digipalvelussamme otamme vastaan alle 10 vuotta vanhoja tietokoneita sekä oheislaitteita. Huolehdimme laitetyhjennyksistä (sekä tietokoneet että mobiililaitteet) turvallisesti.  Digitoimme vanhoja VHS -kasetteja.

Opastamme tietokoneen ja digilaitteiden käytössä päivittäin klo 8–14, Teollisuuskatu 8.

Palveluihimme kuuluvat myös kiinteistö -ja pihatyöt sekä remonttipalvelu.

Työpalvelua käytettäessä kaikki voittavat: työpalvelussa työskentelevä saa tärkeää työkokemusta ja onnistumisen kokemuksia – ja sinä saat vaikkapa siistin pihan ja leikatun nurmikon!

Vuokraamme kokoustiloja!

Digitointi ja tietokoneet, puh. 044 733 2486
Remontti ja kausittaiset pihatyöt, puh. 044 734 3025
Cafè Kamu, puh.  044  748 7376  ( Rautatienkatu 2, Hamina)

 

 

 

 

Kaksi ihmistä juttelee, toinen pitää kättään valkoisen polkupyörän tarakalla. Polkupyörähuolto Haminassa hoituu myös Ravimäen Työpalvelussa.

Polkupyörähuolto

Polkupyörähuoltoa on tarjolla kausittain. Huolto on hyvä tehdä noin kerran vuodessa, joko pyöräilykauden alkaessa tai päättyessä. Tuo polkupyöräsi Työpalveluun Teollisuuskadulle, niin huollamme kulkupelisi kuntoon! Meiltä voi myös ostaa kunnostettuja vanhoja polkupyöriä. Kysy lisää palvelun  saatavuudesta ja hinnoista!

Rivitalon pihalla paistaa aurinko. Pihakeinu on varjossa. Haminan Ravimäki tarjoaa kaupunkilaisille myös työpalvelua, esimerkiksi pihanhoitoa.

Piha- ja puutarhatyöt

Jos lääniä on liikaa, Työpalvelumme väki rientää apuun! Teemme kaikenlaiset piha- ja puutarhatyöt ympäri vuoden: nurmikon leikkuu, haravointi ja lehtien kuljetus pois, pensasaitojen raivaus, pihojen siivous, lumityöt, hiekoitus, varastojen tyhjennys jne. Palvelemme koko Haminan alueella, kaupungista maaseudulle. Kysy lisää!

Tietokonepöytä, jossa on näyttö, näppäimistö, vanha VHS-kasetti ja laitteita. Haminassa erilaiset ATK-palvelut saa myös Ravimäen Työpalvelusta.

IT-palvelut, digitointi ja pienkonehuolto

Digineuvonta, IT-huolto ja -korjaus,  levyjen ja tiedostojen varmuuskopiointi sekä käyttöohjeiden oikoluku/suomennokset ovat myös saatavilla Työpalvelusta.  Digitoimme vanhoja VHS – ja C -kasetteja. Laminointi – ja tulostuspalvelu. Arvioimme ja huollamme pienlaitteita. Otamme vastaan alle 10 vuotta vanhoja tietokoneita.

 

Remontti- ja rakennustyöt

Työpalvelu hoitaa tarvittaessa erilaiset pienimuotoiset asuntojen remonttityöt. Rakennamme myös tilauksesta mm. jätekatoksia ja hoidamme pienten kohteiden maalaukset. Kysy lisää tai ehdota työkohdetta!