Tilaa meidät töihin!

Ravimäen Työpalvelu – monipuolisia palveluja kaupunkilaisille

Ravimäen työpalvelussa hoituu niin auton pesu ja vahaus kuin vanhojen VHS-kasettien ym. digitointi. Meiltä saat avun myös kiinteistö- ja pihatöihin sekä remontteihin. Monipuoliset palvelut on tarkoitettu kaikkien kaupunkilaisten käyttöön. Työpalvelua käytettäessä kaikki voittavat: työpalvelussa työskentelevä saa tärkeää työkokemusta ja onnistumisen kokemuksia – ja sinä saat vaikkapa puhtaan auton tai leikatun nurmikon!

 

Palvelemme Teollisuuskadulla ja Linnoituspuodissa

Työpalvelun toimintapiste on Haminan Teollisuuskadulla, samassa talossa Kumppanuustalo Hilman kanssa. Tuodessasi esimerkiksi auton renkaiden vaihtoon, voit odotella Hilmassa ja juoda kupposen kahvia.

Työpalvelun tuotteita on myynnissä pieni valikoima Haminan keskustassa sijaitsevassa  Linnoituspuodissamme, joka toimii myös työpalvelun tekemien pienten töiden noutopisteenä.

Tervetuloa tutustumaan!

 

TYÖPALVELU

Teollisuuskatu 8

Remontti ja kausittaiset pihatyöt, puh. 040 748 7369

Auton ulkopesut, sisäpuhdistus ja polkupyörät, puh. 044 722 5954

Digitointi ja tietokoneet, puh. 044 733 2486

Siivous ja ompelu, puh. 044 734 3025

 

LINNOITUSPUOTI

Raatihuoneentori 14

044 773 8084

Auton pesu, auton vahaus ja renkaiden vaihto

Meiltä hoituu auton pesu halutussa laajuudessa: niin auton peruspesu ulkoa kuin tarkka auton sisäpesu. Hoidamme myös auton vahauksia ja renkaiden vaihtoja. Kysy lisää palveluista ja hinnoista ja varaa aika!

Polkupyörähuolto

Polkupyörähuolto on hyvä tehdä noin kerran vuodessa, joko pyöräilykauden alkaessa tai päättyessä. Tuo polkupyöräsi Työpalveluun Teollisuuskadulle, niin huollamme kulkupelisi kuntoon! Meiltä voi myös ostaa kunnostettuja vanhoja polkupyöriä. Kysy lisää palveluista ja hinnoista ja varaa aika!

Piha- ja puutarhatyöt

Jos lääniä on liikaa, Työpalvelumme väki rientää apuun! Teemme kaikenlaiset piha- ja puutarhatyöt ympäri vuoden: nurmikon leikkuu, haravointi ja lehtien kuljetus pois, pensasaitojen raivaus, pihojen siivous, lumityöt, hiekoitus, varastojen tyhjennys jne. Palvelemme koko Haminan alueella, kaupungista maaseudulle. Kysy lisää!

IT-palvelut, digitointi ja pienkonehuolto

IT-huolto ja -korjaus sekä neuvonta, levyjen ja tiedostojen varmuuskopiointi sekä käyttöohjeiden oikoluku/suomennokset ovat myös saatavilla Työpalvelusta. Jos meinasit arkistoida vanhat C-kasettisi, VHS-kasettisi tai muut nauhaformaatit, tuo ne Työpalveluun digitoitavaksi, niin muistot säilyvät vaikka nauhat eivät! Tallennamme tiedostot DVD:lle tai muistitikulle. Myös laminointi ja tulosteet onnistuvat IT-palvelussa. Arvioimme ja huollamme myös mahdollisuuksien mukaan rikkinäiset radiot, televisiot, nauhurit, pienet keittiökoneet sekä CD-, DVD- ja Blu-ray -soittimet. Kysy lisää!

 

Remontti- ja rakennustyöt

Työpalvelu hoitaa tarvittaessa erilaiset pienimuotoiset asuntojen remonttityöt. Rakennamme myös tilauksesta mm. jätekatoksia ja hoidamme pienten kohteiden maalaukset. Kysy lisää tai ehdota työkohdetta!

Linnoituspuoti

Linnoituspuodissa Raatihuoneentorilla on myynnissä lähialueen tuotteita: luomuhunajaa, Mustilan tuotteita, marmeladeja Jaakkolan tilalta, ekologisia Ole Hyvä -pesuaineita ja Lumoava-saippuoita, kynttilöitä, irtoteetä, villalankaa ja muutaman kerran viikossa myös Linnoitusravintola Kamu!ssa leivottua leipää! Linnoituspuoti toimii myös Työpalvelun tekemien pientöiden noutopisteenä.