Tuettu rivitaloasuminen

Viihtyisä yksiö tai kaksio Ravimäestä?

Haussa senioriasunto? Olisiko rivitalo mieluinen tapa asua? Ravimäen rivitaloissa Saunakadulla on yhteensä 33 vuokra-asuntoa, jotka soveltuvat niin ikäihmisille kuin itsenäisempään elämään kykeneville kehitysvammaisille. Asunnot on varustettu paloilmaisimella ja sprinklerijärjestelmällä. Osa asunnoista on invamitoitettuja. Rivitalot on peruskorjattu vuosina 2008–2009.

Rivitalojen asukkailla on mahdollisuus hyödyntää Ravimäen tarjoamia palveluja, kuten lounas- ja asiointipalvelua. Lue lisää palveluista alla ja hae asuntoa!

Tervetuloa asumaan viihtyisään Ravimäkeen, Haminan Hevoshakaan! Kysy lisää!

Asuntohakemus rivitaloihin (pdf)

Tarja Virtanen, palvelupäällikkö

tarja.virtanen@ravimaki.fi

044 722 0514

Asukas ottaa ruokaa buffetista. Lautasella on salaattia ja leikettä. Lounaspalvelu on yksi haminalaisen Ravimäen palveluista asukkailleen.

Lounaspalvelu

Ravimäen rivitalon asukkaana sinun on mahdollista käyttää pihapiirin Ravintola Pintelin palveluja. Arkisin voit käydä lounastamassa Pintelissä tai tilata lounaan kotiin tuotuna. Merkkipäiviä viettäessäsi voit halutessasi tilata Pintelistä tarjottavat kotiisi. Halutessasi voit myös varata juhlatilat ja pitopalvelun Pintelistä jopa 50 hengelle.

 

Siivooja pyyhkii vaaleaa lattiaa leveällä mopilla. Ravimäki Haminassa tarjoaa rivitaloasukkailleen asiointipalvelua, siivouspalvelua ja talonmiespalvelua.

Siivous-, asiointi- ja talonmiespalvelu

Asukkaana voit halutessasi hyödyntää Ravimäen siivous-, asiointi- ja talonmiespalveluja. Siivooja voi käydä luonasi vaikka kerran viikossa, ja talonmies tekee puolestasi lumityöt sekä hoitaa nurmikon. Asiointipalvelumme kuljettaa sinut Haminan keskustaan ostoksille kerran viikossa. Asiointi- ja talonmiespalvelut sisältyvät tehtävään vuokrasopimukseen.

Asukas kirjoittaa paperille. Pöydällä on värikkäitä kyniä, puhelin ja vesipullo. Ravimäki järjestää asukkailleen kerhoja ja toimintaa.

Toimintaa Ravimäessä

Ravimäessä järjestetään kerhoja ja toimintaa, joihin voit rivitalojen asukkaana osallistua vapaasti. Lisäksi Ravimäessä järjestetään muuta vapaa-ajan ohjelmaa, esimerkiksi musiikkihetkiä, joista ilmoitetaan tarkemmin ilmoitustauluilla.