Linnoitusravintola Kamu!

Syntymäpäivät, häät, lounas tai kokous Linnoitusravintola Kamu!ssa?

Linnoitusravintola Kamu! palvelee Hamina Bastionin historiallisissa kasemattiholveissa, vain kivenheiton päässä Haminan Raatihuoneelta. Linnoitusravintola Kamu!un pääsee kätevästi ja esteettömästi autolla ihan oven eteen, ja parkkitilaa on pihalla reilusti. Ravintolassa on myös leikkiholvi lapsille.

Herkullinen lounas ja à la carte – myös vegaani- ja kasvisruoka

Linnoitusravintolassa on arkisin lounasaikaan tarjolla monipuolinen, kiitelty buffetlounas. Ravintolassa voi nauttia myös à la carte -listan herkuista, joissa vegaani- ja kasvisruoka on huomioitu herkullisesti. Kamu! suosii menussaan sesongin mukaista lähiruokaa ja luomua. Valikoidut juomat ja laaja teevalikoima hyvää kahvia unohtamatta täydentävät ruokanautinnon.

Ravintola järjestää myös erilaisia tapahtumia ja suosittuja teemailtoja. Tarkista aukioloajat, viikon lounaslista ja tapahtumat ravintolan omilta sivuilta!

Juhla tai kokous mieleenpainuvassa miljöössä

Haluaisitko viettää syntymäpäivät, häät, ristiäiset, ylioppilasjuhlat, pikkujoulut, kokouksen, juhlan tai muun tapahtuman erilaisessa ympäristössä? Linnoitusravintola Kamu!n holvisto on tavallisuudesta poikkeava ja mieleenpainuva juhla- ja kokouspaikka. Ravintolan tunnelmallisessa holvistossa onnistuvat juhlat jopa 450 henkilölle!

Tiloissa on ilmainen wifi ja esityslaitteisto, johon kuuluu 65-tuumainen näyttö, tietokone, langattoman tiedonsiirron mahdollistava järjestelmä sekä HDMI/VGA-liitännät. Pienempiä kokouksia ja juhlia varten holvistossa on erillinen kokous- ja juhlaholvi, jossa on lisäksi videotykki ja valkokangas.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!
puh. 044 7241 551

Katso lounas Kamu!n Facebook-sivuilta >

Lue lisää Linnoitusravintola Kamu!n omilta nettisivuilta >